Derfor anbefaler Sara og Mille dildo vibratoren fra Pink Leaf: ”Let at betjene, god til prisen og garanterer orgasme.”

Vi har sat Sara og Mille til at teste dildo vibratoren fra Pink Leaf. En dildo vibrator, der lover, at den sørger for at stimulere flere steder samtidig. Men hvad siger vores to testere egentlig til dildoen?

Sara og Mille har fået 10 dage til at afprøve dildo vibratoren fra Pink Leaf for at se, om den levede op til forventningerne.

SKØNT MATERIALE OG VELAFSTEMTE VIBRATIONER 

Det begge testere fremhæver er vibrationerne og materialet på dildo vibratoren, som virkelig overraskede begge piger positivt.

”Formen gør et eller andet lækkert indeni, og når det kombineres med materialet og vibrationerne, så er den super lækker, fortæller Mille. ”

”Synes især den var god, da den både stimulerede ved penetration og klitoris samtidig, og så har den en størrelse, der passer godt til mig, fortæller Sara.”

NEM AT BRUGE OG GOD TIL PRISEN
Noget andet som pigerne fremhæver er, at de oplever den som let at bruge, og så mente begge piger, at man får et godt produkt for små penge.

”Jeg synes, den er rigtig god i forhold til prisen. Ellers kan man meget hurtigt komme til at betale rigtig meget for at få en god dildo/vibrator. Det er den ideelle dildo/vibrator til nybegynderen eller den studerende”, skriver Sara.

”Den var nem at bruge. Batterierne skal sættes i, og ellers skal man bare skrue på enden for at tænde og øge vibrationsstyrken. Kunne ikke være nemmere at bruge”, fortsætter Sara.

DERFOR ANBEFALER DE DEN TIL DIG
De har hver sine grunde til at anbefale Pink Leaf dildoen til dig. Men det tæller bestemt med for pigerne, at de nåede klimaks hver gang, de brugte den.

Jeg synes en vibrator er et must indenfor sexlegetøj for en kvinde”, skriver Sara.

”Jeg nåede klimaks alle gange”, skriver Mille og fortsætter: ”Jeg vil mene, at den er et super godt produkt, og den er rigtig fin”, skriver Mille.

Der er igen tvivl at spore hos vores to testere. Hvis du mangler billig dildo vibrator, så køb en Pink Leaf.